Dubina (playlista: 23-07-2021)

Najnovije izdanje emisije Dubina, glazbeno putovanje s dubinom i širinom koju za publiku Radio Rojca (87.7 mhz – radio.rojc.eu ) uređuje i vodi Morski emitirano je 23. srpnja 2021. godine. Emisija nudi sat vremena raznovrsne elektronske glazbe koja putuje od ambijentalne glazbe preko downtempa, breakbeata, post dubstepa, housa i techna i natrag do globotronik zvuka.

Playlista:

 1. DJ Food – Turtle Soup (Luke Vibert Mix) Good Bye
 2. Idiom (feat. Oscar Jerome)
 3. Charlotte Day Wilson – Mountains
 4. Yellow Daffodils – Malia feat. Eric Truffaz
 5. Nigel Hayes – Northern Lights (Original Mix)
 6. Thomas Siffling Trio – The Energy Of A Small Woman (Jelly Jem Remix)
 7. Felix Laband – Whistling In Tongues (Todd Terje Remix)
 8. Minus 8 – Last Nite
 9. Qess, Ursula Rucker – Spaces in Between feat. Ursula Rucker (Extended Version)
 10. Fila-brazillia-the-egg-bend-fila-brazillia-mix
 11. All India Radio – White Satin
 12. Bonobo – Black Sands

Emisiju podržava udruga Metamedij. Na njihovim stranicama Metamedia.hr možete povjeriti što udruga nudi od programa u kulturi, a sigurno ćete pronaći i nešto korisno za vas. Svi zainteresirani za lokalnu glazbenu produkciju udruge Metamedij mogu ju poslušati na bandcamp profilu Metamusic. A svi koji žele poslušati podcast emisije mogu ju pronaći na soundcloud profilu Rodiorojc.

Leave a Reply


− 5 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum