Otvoren 10. nagradni foto-natječaj PhotoCity

rok: 21.07.2021

Nakon jednogodišnje stanke, Klub amaterske fotografije Sv. Lovreč organizira i ponovno otvara tradicionalni, jubilarni 10. PhotoCity nagradni foto-natječaj. Natječaj je otvoren 1. srpnja a moguće je prijaviti svoje radove bez kotizacije. Namijenjen je svima iz Republike Hrvatske, bez obzira na dob (za sve one iznad 16 godina) ili profesionalni status.

„Tema ovogodišnjeg natječaja je „Veselo!“. Nakon proteklog sumornog, neizvjesnog i teškog razdoblja, budi se nada u ljepše i vedrije, veselije sutra. Zato i vođeni time, neka fotografije budu odraz nade u takvo vrijeme ispred nas“, navode organizatori.

Radovi se prihvaćaju do 31. srpnja u elektroničkom obliku na adresu photocity21@gmail.com ili putem online obrasca za prijavu. Također se svi zainteresirani mogu povezati do prijavnice putem QR koda, priloženom u promotivnim materijalima.

Stručni ocjenjivački sud (koji će biti pravodobno predstavljen) sastavljen od priznatih fotografskih autora, stručnjaka i umjetnika, odabrat će najbolju fotografiju i kolekciju na zadanu temu, te selektirati radove, koji će biti postavljeni u Galeriji Placa prilikom samog proglašenja najboljih 10. kolovoza, na Dan Općine Sv. Lovreč, i biti na dispoziciji zainteresiranoj publici do kraja mjeseca.

Najbolje čekaju nagrade: 1.500 kn za najbolju, a 500 kn za drugu najbolju fotografiju. Pored toga, za najbolju kolekciju fotografija organizator će autoricu ili autora nagraditi samostalnom izložbom u prije spomenutoj galeriji.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum