Dubina (playlista: 27-08-2021)

Najnovije izdanje emisije Dubina, glazbeno putovanje s dubinom i širinom koju za publiku Radio Rojca (87.7 mhz – radio.rojc.eu ) uređuje i vodi Morski emitirano je 27. kolovoza 2021. godine. Emisija nudi sat vremena raznovrsne elektronske glazbe koja putuje od ambijentalne glazbe preko downtempa, breakbeata, post dubstepa, housa i techna i natrag do globotronik zvuka.

Playlista:

 1. System 7 – Borobudur (The Art Of Chill Mix)
 2. Afro Celt Sound System – Persistence Of Memory
 3. Ganga – Sky Coming Down
 4. Soulavenue – Bombay Blues
 5. DJ KhaiKhan feat. Papa Deejay – Dhan Dhan
 6. Katuner – After the Phone Call
 7. Keith Rowe – Groovy Situation
 8. Imam Baildi Vs I. Georgakopulu & Manoli Hioti – O Pasatempos
 9. Skeewtff – Tango De La Destruccion
 10. Blanquito Man, Control Machete – World Citizen
 11. Solo Moderna – Solta Futura (Second Sky & Thomas Blondet remix)
 12. Mashti feat. Vitor Goncalves – Balkan Buddha
 13. Penguin Cafe – Cantorum
 14. Khruang Bin – A Calf Born In Winter

Emisiju podržava udruga Metamedij. Na njihovim stranicama Metamedia.hr možete povjeriti što udruga nudi od programa u kulturi, a sigurno ćete pronaći i nešto korisno za vas. Svi zainteresirani za lokalnu glazbenu produkciju udruge Metamedij mogu ju poslušati na bandcamp profilu Metamusic. A svi koji žele poslušati podcast emisije mogu ju pronaći na soundcloud profilu Rodiorojc.

 

Leave a Reply


8 + = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum