Kino Katarina: „Dobar posao“ Claire Denis na Muzilu

Druga ovosezonska projekcija u sklopu projekta Kino Katarina održava se na lokaciji amfiteatra na Muzilu u Puli u srijedu, 1. rujna, a bit će prikazan film „Dobar posao“ (1999.) redateljice Claire Denis. Okupljanje je na porti odakle će se u 19 sati posjetitelji kolektivno uz pratnju organizatorica uputiti prema amfiteatru. Nakon polusatne šetnje, filmski program počet će u 20 sati.

„Na ulazu će od posjetitelja biti zatraženi osobni podaci (ime i prezime te broj osobne iskaznice). S obzirom na vremenske uvjete, značajan pad temperature noću i specifičnost lokacije, toplo se obucite. Preporuka je sportska obuća te (čeone) svjetiljke“, navode organizatori.

Projekcija se održava u skladu s epidemiološkim preporukama. Program financijski podržava Hrvatski audiovizualni centar.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 7 = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum