Koncert dua Still Life pored kaštela Rota u Momjanu

Koncert dua Still Life bit će održan u četvrtak, 19. kolovoza u 20 sati pored momjanskog kaštela. Raskrižje putova. Niz životnih slučajnosti. Dokaz da je svako biće točno gdje bi trebao biti. Ovo je Still Life, originalni glazbeni projekt Joãoa i Margherite, sa sjedištem u Barceloni. Naziv ovog projekta potječe od “mrtve prirode” koju koriste u svojoj glazbi: računala, pedale, kabeli, efekti, loop. S tekstovima vezanim za prirodu i primordijalnim emocijama, njihov je cilj podijeliti poruku nade, doslovno sadržana u izrazu “Still Life”: još uvijek postoji život.

Glazbeni projekt Still Life dobitnik je nagrade Andrea Parodi XIII (1. mjesto, nagrada za najbolju glazbu i interpretaciju, Međunarodna nagrada Bianca d’Aponte i Nagradu Mladih), polufinalist na međunarodnom natjecanju u songwritingu u Sjedinjenim Američkim Državama. João bio je finalist u natjecaju Jazz Violina Seifert u Poljskoj (2020.) i dobio je počasnu nominaciju od općinske skupštine u Ponte de Limi u Portugalu.

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, događaju može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (50 osoba). Obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve. Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773 075 ili e-mail: info@uciliste-buje.eu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum