Umago Classica: Koncert „Romantični dueti“

U sklopu festivala Umago classica u četvrtak, 26. kolovoza, s početkom u 21 sat, koncert će u Župnoj crkvi Umag održati sopranistica Klasja Modrušan i mezzosopranistica Katja Markotić u pratnji Ante Milića na klaviru.

Glazbenici će izvesti program naziva “Romantični dueti” u sklopu kojeg će biti zastupljena djela F. Mendelsohn-Bartholdyja, J. Brahmsa, F. Livadića, F, Chopina, G. Rossinija, T. Uhlika, C. Saint-Saensa i G. Donizzetija.

Realizacija programa festivala Umago classica omogućena je sredstvima Ustanove Festum, Grada Umaga i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum