Nova sezona MetOpere i Boljšoj baleta uživo na platnu Kina Valli

U Kinu Valli će se, desetu godinu zaredom, uživo prenositi njujorške operne matineje iz Metropolitan Opere. Priliku za konzumiranje visoko kvalitetnog kulturnog programa na nov i inovativan način pokrenuo je generalni direktor Peter Gelb, koji je ujedinio istovremeno praćenje u 2.000 mjesta, u 73 zemlje na šest kontinenta.

Prvi prijenos održat će se 9. listopada s operom „Boris Godunov“ (M. Mussorgsky) a slijedit će naslovi; „Oganj zapretan u kostima mojim“ (r. T. Blanchard), „Euridika“ (M. Aucoin), „Pepeljuga“ (J. Massenet), „Rigoletto“ (G. Verdi), „Arijadna na Naksosu“ (R. Strauss), „Don Carlos“ (G. Verdi), „Turandot“ (G. Puccini), „Lucia di Lammermoor“ (G. Donizetti) i „Hamlet“ (B. Dean). Cijena ulaznice za minimalno 6 prijenosa iznosi 55 kn po prijenosu (za paket kupljen do 10. siječnja), dok pojedinačna iznosi 75,00kn po prijenosu.

Za ljubitelje baleta, također uživo na platnu Kina Valli, prikazat će se dio baletne sezone 2021./2022. iz prestižnog Boljšoj teatra. Prikazivanje započinje 7. studenog s baletom Spartak, a do svibnja prikazat će se Orašar, Dragulji, Labuđe jezero i Faraonova kći. Cijena ulaznice po prijenosu baleta iznosi 40,00kn.

Cjelokupni raspored možete pronaći na www.kinovalli.net.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 1 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum