„Dođi u grad!“: viseće instalacije na Portarati

Nova manifestacija „Dođi u grad! – Vieni in città!“ nastavlja s programom u petak, 15. listopada u 11 sati na pulskom Trgu Portarata gdje će biti održano otvorenje postavljenih visećih umjetničkih instalacija.

Sukladno javnom pozivu za izradu umjetničkih instalacija prijavilo se ukupno petnaest autora, a autori čija će djela biti izložena duž ulice Sergijevaca su Roberta Weissman Nagy (Putovanje), Matea Zeman (Krugovi), Katja Kliba (Meduze) i Igor Gustini (Rublje).

Otvorenju će prisustvovati članovi Povjerenstva koji su izvršili izbor radova, autori umjetničkih instalacija, predstavnici Javne ustanove Pula Film Festival, Istarskog narodnog kazališta, Turističke zajednice i Grada Pule.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum