Promocija novog romana Elvira Tominića “Magdalena” u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula

U programu Začitaj se s…, jednom od središnjih programa Gradske knjižnice i čitaonice Pula u Mjesecu hrvatske knjige, gostuje Elvir Tominić koji će predstaviti svoj novi roman „Magdalena“. Ova književna promocija bit će održana u utorak, 26. listopada u 18 sati u Središnjoj knjižnici, uz poštovanje epidemioloških mjera. Roman će uz autora predstaviti novinarka i književna kritičarka Vanesa Begić, dok su gosti večeri Duo Mariel.

Elvir Tominić, rođen 1973. godine, po struci je profesor hrvatskog jezika i književnosti i povijesti. Čitateljskoj publici dosad se predstavio romanima Kronika obožavanja, Crni pastuh i Priča o Edipu objedinjenima zajedničkim naslovom Pulska trilogija, romanom Lice te pjesničkom zbirkom Vodomar. Član je Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 5 = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum