Reli po galerijama ponovo u Puli

Manifestacija Reli po galerijama vraća se u Pulu u suboti 6. studenog od 17 do 22 sata, a u sklopu programa Dođi u grad. Reli po galerijama je manifestacija koja okuplja i mapira galerije u hrvatskim gradovima kako bi umjetnicima i umjetničkim prostorima pružila veću vidljivost.

„Pozivamo vas da obilazite galerije, razgledavate izložbe i družite se na završnoj lokaciji. Ako uspiješ posjetiti sve galerije označene na mapi, osvajaš Povelju časti za poseban doprinos u kulturi. Početna i završna lokacija su zadane. Redoslijed obilaska nije zadan. Preuzmi mapu na prvoj lokaciji, u galerijama koje posjetiš skupljaj naljepnice i zalijepi ih na kružić koji označava lokaciju galerije. Kada obiđeš sve galerije donesi popunjenu mapu na završnu lokaciju. Obiđi sve galerije, uživaj u izložbama, otvorenjima i popratnim programima, skupi sve naljepnice i osvoji povelju za spas kulture“, poručuju organizatori.

Galerija koje sudjeluju u programu: HUIU (Početna lokacija, otvorenje u 17 sati) – Vibor Juhas – „Mashinarije“, Udruga cerebralne paralize Istarske županije – „Ližnjan u srcu“ (promocija kalendara udruge su 18 sati), Galerija Amfiteatar – „Hram Rome i Augusta – geodetski i matematički pristup“, Galerija C8 – „Pogrebni obredi i običaji staroga Rima“, Sveta srca – Atelje “Mozaik grafika, riječi, tvari”, Galerija Cvajner – Zoran Petrušić – „Nothing to say“, Galerija Makina – Dejan Štifanić – „Slide operator“, Galerija Društva arhitekata Istre – Izložba studentskih radova seminara prof. Maruše Zorec – „Prijelazi/Prehajanja“, Galerija kino Valli – Asiplanchaba – „At the Forefront of Barcelona’s Female Skate Scene“, Galerija Hermana – Izbor radova iz stalnog postava galerije,k Srpski kulturni centar – Miodrag Elezović – „Glave sa kamene pustinje“ (otvorenje u 19 sati) i Gradska galerija – samostalna izložba Tee Bičić i kreativna izrada diploma tehnikom plošnatog tiska (Završna lokacija, kraj 22 sata).

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum