Dubina (playlista: 03-12-2021)

Najnovije izdanje emisije Dubina, glazbeno putovanje s dubinom i širinom koju za publiku Radio Rojca (87.7 mhz – radio.rojc.eu ) uređuje i vodi Morski emitirano je 3. prosinca 2021. godine. Emisija nudi sat vremena raznovrsne elektronske glazbe koja putuje od ambijentalne glazbe preko downtempa, breakbeata, post dubstepa, housa i techna i natrag do globotronik zvuka.

Playlista:

 1. Erdbeerschnitzel – Tetra
 2. Baby Mammoth – Deadpool
 3. Phaeleh – Sundown
 4. Schmusiman
 5. Mr. Oizo – Flat Beat (Radio Edit)
 6. Roux Spana – 7th Week (We’re Almost There)
 7. Bayonne – Fallss (Gigamesh RMX / Intro)
 8. Architecture In Helsinki – B4 3D
 9. Synkro & Manos – In My Arms
 10. Blood Orange – Desirée
 11. Surahn – Watching the World (radio edit)
 12. Flairs – Better Than Prince (Remastered 2021)
 13. Everyday (Studio 54 Music Love Mix ft. Choosy Lover)
 14. Sugardaddy – Don’t Look Any Further (feat. Ronika)

Emisiju podržava udruga Metamedij. Na njihovim stranicama Metamedia.hr možete povjeriti što udruga nudi od programa u kulturi, a sigurno ćete pronaći i nešto korisno za vas. Svi zainteresirani za lokalnu glazbenu produkciju udruge Metamedij mogu ju poslušati na bandcamp profilu Metamusic. A svi koji žele poslušati podcast emisije mogu ju pronaći na soundcloud profilu Rodiorojc.

Leave a Reply


− 5 = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum