Online predstave Teatra Gavran

Teatar Gavran najavljuje četiri besplatne online izvedbe svojih hit-predstava. Reviju otvara 15. siječnja, u 10 sati ujutro, komedija „Pandorina kutijica“ u režiji Roberta Raponje, u interpretaciji Željka Duvnjaka, Ivice Jončića i Mladene Gavran.

U subotu, 22. siječnja u isto vrijeme dostupnom postaje i iznimno popularna monodrama „Hotel Babilon“ u režiji Aide Bukvić i u interpretaciji Mladene Gavran. Do sada je ova monodrama imala više od 250 repriznih izvedbi u teatru. Potom je 29. siječnja na rasporedu groteska „Pacijent doktora Freuda“ u režiji Roberta Raponje, a u interpretaciji Peđe Gvozdića, Jakova Gavrana, Ana-Marije Percuić i Katarine Baban, a 5. veljače je ponovno na rasporedu jedna monodrama u interpretaciji Mladene Gavran, riječ je o „Najluđoj predstavi na svijetu“ koju je ona sama i režirala. I na koncu: 12. veljače revija završava komedijom „Pandorina kutijica“.

Ovaj program Teatra Gavran realizira se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH u sklopu Javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 2 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum