Novi ciklus EduSplash radionica – produkcija glazbenih spotova

EduSplash otvara vrata novim polaznicima i poziva sve zainteresirane koji žele iskusiti cjelokupan postupak snimanja spotova – od ideje do prezentacije, da se prijave na EduRadionicu produkcije glazbenih spotova.

EduRadionica će započeti 5. svibnja i održavat će se ponedjeljkom i utorkom, od 17 do 20 sati, do 30. lipnja, uz voditelje Gorana Legovića i Mladena Medića, stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, koji će prijenos praktičnih znanja polaznicima uklopiti u postupak osmišljavanja koncepta (low budget / no budget), snimanje, montažu, finaliziranje i prezentaciju video spotova, kroz kreativnu suradnju s glazbenicima u EduSplash AV studiju Kotač.

Rok za prijave je 25. travnja 2022. godine (do 23:59 sati). Edukacijski program podržali su Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Pula. Dodatne informacije i prijavnica nalaze se na poveznicama: Facebook EduSplash platforma i Prijavnica.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum