Predstavljanje novog programskog razdoblja programa Kreativna Europa

U suradnji s Deskom Kreativne EU pri Ministarstvu kulture i medija, Istarska kulturna agencija organizira predstavljanje programa Kreativna Europa, s naglaskom na Međusektorski potprogram, u Velikoj dvorani Zajednice Talijana (Circolo, Pula), u četvrtak 26. svibnja s početkom u 10 sati.

Međusektorski program obuhvaća djelovanja u svim kulturnim i kreativnim sektorima (uključujući i audiovizualni) s ciljem poticanja međusektorskih suradnji i inovacija te djelovanja u sektoru informativnih medija.

Ovom prigodom DKE – Kultura održat će predstavljanje trenutno dva otvorena natječaja u okviru Međusektorskog potprograma – Inovativni kreativni laboratorij i Novinarsko partnerstvo.

Za sudjelovanje na događanju obavezno je ispuniti prijavni obrazac – https://forms.gle/oTMPU6N4k1KFfqaJA

PROGRAM

10:00 Registracija

10:15 Program Kreativna Europa

11:00 Predstavljanje Funding and Tender Opportunities portala

11:40 PAUZA – umrežavanje uz kavu

(dijeljenje u dvije skupine: Inovativni kreativni laboratorij & Novinarsko partnerstvo)

12:00 – 13:00 Inovativni kreativni laboratorij | Novinarsko partnerstvo

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum