Koncert sastava Simplesmente u galeriji Orsola u Bujama

Koncert sastava Simplesmente bit će održan u četvrtak, 30. lipnja s početkom u 20.30 sati, u galeriji Orsola u Bujama. Ulaz na koncert je besplatan.

Simplesmente je projekt Vjekoslava Crnoborija (gitara) i Ervisa Pintara (bubanj, udaraljke) u kojem ovo dvoje glazbenika promišlja, na sebi svojstven način, o klasičnoj glazbi.

Kao članovi raznih sastava ( Apeiron Guitar Quartet, Marko Rudelić Trio) svirali su Hrvatskoj ( Koncerti u Eufrazijani, Classical Music Festival Pula, Sunčana strana Prisavlja, Advent u Zagrebu, Blues festival Pula, Umago Classica), Sloveniji, Austriji, Italiji (Highscore Music Festival Pavia, Nuovi Spazi Musicali Ascoli Piceno, Nei Suoni dei Luoghi) Rumunjskoj (Brasov Guitar Festival), Mađarskoj ( Sziget Festival Budapest), Češkoj Republici ( Forfest Festival), Makedoniji ( Ohridsko Leto), Zambiji (European day).

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum