Naprasno poništen natječaj za pročelnika UO za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule prije testiranja kandidatkinja

Pulska kultura na čekanju

• Iako su danas, 26. srpnja, Irena Boljunčić i Emina Popović Sterpin – jedine kandidatkinje koje su ispunjavale formalne uvjete natječaja za pročelnika UO za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule – trebale pristupiti testiranju, natječaj je naprasno poništen. Obrazloženje te odluke objavljeno je na službenim stranicama Grada Pule i prenosimo ga u cijelosti:

„Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva zaprimilo je četiri prijave kandidata te utvrdilo da dva kandidata ispunjavaju formalne uvjete natječaja. Uzevši u obzir važnost rada Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva za građane Grada Pule te kulturni razvitak lokalne samouprave u cjelini, kao i činjenicu da je oportuno prije provođenja testiranja utvrditi plan i program rada buduće čelne osobe upravnog odjela, Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja odlučilo je donijeti odluku kojom se poništava javni natječaj te objaviti novi javni natječaj po dopunjenim kriterijima. Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva objavit će se tijekom ovog tjedna, a prijavljene kandidate pozvat će se da uz prijavu dostave i plan i program rada za razdoblje 2023. – 2030. godine“, stoji u obrazloženju.

Tekst B. V.

Leave a Reply


− 1 = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum