Donirajte knjige za BOOKtižin

Gradska knjižnica Poreč najavljuje održavanje petnaeste po redu BOOKtige – međunarodnog festivala pročitanih knjiga, koji će se održati od 8. do 10. rujna 2022. godine u porečkoj starogradskoj jezgri.

Kao i ranijih godina, i ovogodišnje izdanje Festivala održat će se u parku Matije Gupca koji će tom prigodom postati mjestom za sve generacije ljubitelja knjiga i čitanja u ambijentu međusobne komunikacije, književnih druženja, predstavljanja knjiga i kreativnih radionica.

Iz Gradske knjižnice Poreč pozivaju da među svojim policama potražite knjige koje možete i želite darovati za prodajni fond Festivala – knjižni sajam BOOKtižin.

Dobrodošle su knjige i za djecu i za odrasle, beletristika i stručna literatura, knjige na hrvatskom i na stranim jezicima.

Sredstva prikupljena od ovogodišnje prodaje doniranih knjiga bit će namijenjena za oslikavanje murala na zidu knjižnice koji gleda na park Matije Gupca i time uljepšati vizuru starogradske jezgre.

Knjige možete dostaviti u Gradsku knjižnicu Poreč u radno vrijeme matičnog odjela:
ponedjeljak i petak: 12-19 sati, utorak, srijeda i četvrtak: 8-14 sati te subota: 9-13 sati.

Priredila P. A.

Leave a Reply


8 + = 17

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum