Izložba „20 x 37“ u galeriji HDLU-a Istre

Otvorenje izložbe „20 x 37“ u sklopu projekta međunarodne suradnje u kojem sudjeluju slovenski umjetnici bit će održano u petak, 11. studenog u 19 sati u pulskoj Galeriji HDLU-a Istre.

Otvorenju izložbe prisustvovat će predsjednik HDLU-a Istre Milan Marin i Martina Marenčič iz Likovnog društva Kranj. Izložba ostaje otvorena do 30. studenog.

Izložbu organizira Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre uz potporu Upravnog odjela za kulturu Grada Pule, Upravnog odjela za kulturu Istarske županije, Turističke zajednice grada Pule, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te tvrtke Arena Hospitality Group.

Izvor

Leave a Reply


− 1 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum