„Koncert eksperimentalne i improvizirane glazbe“ u Dnevnom boravku DC-a Rojc

„Koncert eksperimentalne i improvizirane glazbe“ – skupni koncert glazbenika koji djeluju u Društvenom centru Rojc bit će održan u ponedjeljak, 7. studenog u 20 sati, u Dnevnom boravku DC-a Rojc. Savez udruga Rojca koncert organizira u sklopu projekta „R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ kojeg provodi u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin i Zelena Istra. Koncert je realiziran u suradnji s udrugom Rondo Histirae te Soundpainting platformom Pula i dio je ciklusa “Koncerata Nove, eksperimentalne i improvizirane glazbe_0.3“.

Nastupaju Pavle Jovanović (guitar, objects, electronics, live processing), Marco Quarantotto (drums & objects), Neven Radaković (Rhodes el. piano, analog synth, voice, samples, electronics, live processing), Miroslav Tovirac (el.bass guitar, electronics, live processing) i Marko Grbac Knapić (meta-midi keyboards, fx, live processing).

Koncert eksperimentalne i slobodno improvizirane glazbe na sjecištu jazza, elektroakustičke, konkretne, noise i drone glazbe istražuje procesualnost nastajanja eksperimentalne kompozicije spajajući elemente glazbe, soundarta, kazališta i performansa u prizmi radikalnog i progresivnog suvremenog zvuka.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum