Obljetnička proslava Etnografskog muzeja Istre – „60 nam je godina tek!“

Program „60 nam je godina tek!“ bit će održan u četvrtak, 17. studenog u sklopu programa „Četvrtkom u muzeju“ Etnografskog muzeja Istre u Pazinu, a povodom 60. godine postojanja EMI-a.

Od 17 sati na dalje slobodan je ulaz u muzej. Za sve ljubitelje kvizova u 18 sati održati će se Etno kviz – koliko poznajemo tradicijsku kulturu Istre i EMI/MEI. Nakon toga slijedi rezanje slavljeničke torte te druženje uz glazbu.

Iz Etnografskog muzeja Istre pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u Etno kvizu na način da pošalju prijave ekipa na e-mail adresu emi@emi.hr. Predviđeno je sudjelovanje do šest ekipa koje mogu biti od dva do četiri člana.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum