Svečano otvorenje 28. Sajma knjige u Istri

Svečano otvorenje 28. Sa(n)jam knjige u Istri bit će održano u petak, 25. studenog u podne na ulazu u Dom hrvatskih branitelja.

Svečani uvod u 100 programa desetodnevnog festivala knjiga i autora vodit će pulska glumica Dijana Vidušin dok će jazz-ritam ceremoniji zadati Big Band Pula na čelu s Brankom Sterpinom.

U protokolu otvorenja sudjelovat će ministrica kulture i medija Republike Hrvatske, Nina Obuljen Koržinek, istarski župan Boris Miletić, pulski gradonačelnik Filip Zoričić, direktorica Sajma Magdalena Vodopija dok će čast otvorenja Sajma pripasti Lászlu Krasznahorkaiju.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 4 = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum