Kreće post program Pulskog filmskog festivala – P.S. Pula

U Povijesnom i pomorskom muzeju Istre održana je medijska konferencija povodom otvorenja post programa Pulskog filmskog festivala – P.S. Pula, – koji će se održati od 22. do 28. kolovoza. Javnosti su se obratili ravnateljica Pula Film Festivala, Gordana Restović, članica Umjetničkog savjeta, Tanja Miličić i ravnatelj Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, Gracijano Kešac.

Screen Shot 2015-08-21 at 10.22.41

Ravnateljica Pula Film Festivala, Gordana Restović, uvodno je zahvalila Povijesnom i pomorskom muzeju Istre na dugogodišnjem ugošćivanju filmskih projekcija na Kaštelu, te najavila filmski tjedan s atraktivnim naslovima. „Vjerujem da će se publici svidjeti raznovrsnost uvrštenih naslova, kao i podatak da su ulaznice povoljnije od redovite kino ulaznice za 25%, i iznose 20,00kn po filmu“. Članica Umjetničkog savjeta, Tanja Miličić, kazala je „Filmski program sastavljen je od probranih najrecentnijih nezavisnih filmova i filmskih hitova, pogodnih za prikazivanje pod zvjezdanim nebom. Na programu su akcijski i avanturistički filmovi, kao i komedije, drame te biografski i kriminalistički filmovi kako bi razni ukusi bili zadovoljeni“.

Screen Shot 2015-08-21 at 10.24.31

Ravnatelj Povijesnog i pomorskog muzeja Istre, Gracijano Kešac, iskazao je zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjom s Pulskim filmskim festivalom: „Filmske projekcije na Kaštelu tradicionalni su program koji je postao sastavni dio pulskog ljeta, i na tome nam je iznimno drago.“

Raspored filmskih projekcija možete pronaći na www.pulafilmfestival.hr i www.kinovalli.net.

Izvor

Leave a Reply


3 + 9 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum