Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice

Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice
1. srpnja 2017, 19.00 MMC Luka
 Zivot na Internetu_vizual

U subotu 1. srpnja u 19 sati u Multimedijalnom centru Luka u Puli održati će se prezentacija završnih radova polaznika radionice „Život na internetu: radionica spekulativne dizajnereske prakse“ koju organizira udruga Metamedij u suradnji s odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu.

Radionica je ove godine okupila šesnaest mladih stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Ukrajine koji su uz vodstvo mentora Olega Šurana (UMAS), Lee Lippera (Design Friction) i Estelle Hary (Design Friction) kritički promišljali o utjecajima novog medijskog okoliša na budućnost psihološkog, emocionalnog i društvenog razvoja pojedinca. Teme kojima se bave radovi koji će biti predstavljeni u subotu uključuju: Što kada bi nam korištenje drugih identiteta postane uobičajena praksa? Što kada bi mapirali javno mnijenje? Što kada bi se oslanjali isključivo na tehnologiju za razumijevanje emocija? Što kada bi kodove mrežnih komunikacija koristili u našim offline komunikacijama?

Polaznici će predstaviti radove koji se odnose na spomenute teme, a čiji je cilj ponuditi alternative te potaknuti rasprave koje su značajne za današnje društvo.

Program će trajati do 20.30 sati.

Leave a Reply


4 − 1 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum