Otvorene su prijave za četvrto izdanje UNICULT2020 programa

rok: 15.06.2018

Otvorene su prijave za sudjelovanje na četvrtom izdanju međunarodnog programa menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi Unicult2020 koji će se održati od 2. do 16. srpnja.

Master modul u umjetnosti, znanosti i tehnologiji (MAST) s međunarodnim programom menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi „Unicult2020“ nedavno je odobrila Europska komisija. Prijedlog MAST pobijedio je u vrlo jakoj konkurenciji između stotine prijedloga brojnih sveučilišta iz cijele Europe, a sastoji se od razvoja i implementacije primijenjenog modula koji promiče transverzalni kurikulum kombinirajući umjetnost, znanost i tehnologiju. Projekt započinje provedbom Unicult2020 programa, a otvorene su prijave za boravak u trajanju od jednog, odnosno dva tjedna na četvrtom izdanju programa Unicult2020 koji će se održati u Rijeci, Veneciji i Osoru od 2. do 16. srpnja.

Tijekom tjedan dana, odnosno dva tjedna programa, održat će se predavanja, mentorski sastanci, otvorene rasprave, mapiranja, istraživanja i edukativne posjete namijenjene akademicima, istraživačima, preddiplomskim, diplomskim ili doktorskim studentima, umjetnicima, djelatnicima i profesionalcima u kulturi, predstavnicima međunarodnih organizacija i instituta za kulturu koji su zainteresirani za temu. Tjedan dana prije i nakon programa održat će se online mentorstvo.

Rok za prijavu je 15. lipnja 2018.

Više informacija o programu i načinima prijave, dostupno je na www.unicult2020.com.

Leave a Reply


9 − 1 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum