4. PULICA U KAPUTU – poziv na besplatnu radionicu izrade filmske knjige

Popularna radionica izrade filmske knjige u sklopu 4. Pulice u kaputu – Dana dječjeg filma održavat će se od 20. do 23. prosinca u Kinu Valli.

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina. U teorijskom dijelu polaznici će dobiti kratki uvid u svijet animacije i animiranog filma. Filmsku knjigu (flip book), jednu od tehnika animacije, predstavit će polaznicima kroz inspirativne radove voditelj radionice Vibor Juhas, a potom će održati praktični dio u kojem će svatko od polaznika, izraditi svoj primjerak animirane priče i sudjelovati u stvaranju svijeta animacije, odnosno knjige koja sadrži niz sličica koje se postepeno razlikuju jedna od druge, a brzim listanjem stranica i smjenjivanjem sličica stimulira se pokret i stvara utisak filmske animacije.

Radionica će se održati 20. i 21. prosinca u 18 sati, odnosno 22. i 23. prosinca u 11 sati. Prijava je obavezna i vrši se putem e-pošte na fus@kinovalli.net. Broj mjesta je ograničen te će se prednost dati prema redoslijedu izvršenih prijava.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + 4 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum