David Rovis u Vrtnom điru Gradske radionice

David Rovis održat će performans pod nazivom „Tabula rasa“ u utorak, 16. srpnja  u 21 sat u Gradskoj radionici u Puli. Ideja za ovaj performans nastala je kroz suradnju s Gradskom radionicom na radionicama zidnog slikarstva u sklopu projekta FreeZURA.

„Rađamo se kao prazna ploča, a kroz osobnu priču, koristeći se plesom, bojom i platnom kao sredstvom izražavanja, umjetnik će ispričati što je u njegovome životu ostavilo trag. Rađamo li se kao prazna ploča ili smo slika koja započinje kao prazno platno?“, piše u opisu performansa.

David Rovis rođen je 2002. godine u Puli, a umjetnošću se bavi od djetinjstva. Aktivan je član Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta u Puli gdje stječe osnovna znanja o glumi i pokretu, suvremenom plesu i baletu. Sudjelovao je u više profesionalno produciranih predstava, performansa i videospotova kao član dramskog studija i surađivao s različitim redateljima na više područja performativnih umjetnosti. David je upravo završio treći razred srednje glazbene škole u Puli s usmjerenjem glazbene teorije, a odnedavno se amaterski bavi i slikarstvom.

Ulaz na programske aktivnosti Gradske radionice je besplatan. Program Gradske radionice financijski podržavaju Ministarstvo kulture RH i Grad Pula

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + = 8

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum