Radionica fotografije „Grad priča” u druge Inkubator i vodnjanske Apoteke

rok: 03.11.2019

Udruga Inkubator iz Pule, u suradnji s Apotekom – Prostorom za suvremenu umjetnost iz Vodnjana, realizira u studenom 2019. godine, prvu u nizu radionica fotografije pod nazivom „Grad priča“. Radionica je jednomjesečna, sa susretima (predavanja i vježbe) koji će se održavati dvaput tjedno u trajanju od 90 minuta. Radionica fotografije namijenjena je kako onima koji se fotografijom bave u slobodno vrijeme, tako i onima koji se fotografijom bave profesionalno; ukratko, svima onima koje zanima kako kroz medij fotografije razviti i predstaviti svoj autorski koncept. Mentor ove radionice je Marko Krnjajić, a uvodno predavanje održat će Matija Debeljuh.

Na radionici će se dodjeljivati zadaci koje će polaznici odrađivati na tjednoj bazi. Nakon zaokruživanja određene cjeline (praktične i teorijske), održavat će se zajedničke i interaktivne analize materijala: one su zamišljene kao dijalog svih polaznika, koji će zajedno s mentorom promatrati i analizirati određene fotografije nastale na radionici, te njihovim autorima davati konstruktivne povratne informacije.

Polaznici će se upoznati s radom najvećih fotografa 20. stoljeća, kao i sa radom suvremenih svjetskih umjetnika koji se izražavaju u mediju fotografije, što će im pomoći da kroz praktičan rad razviju vlastiti fotografski projekt.

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, 3 do 5 fotografija i motivacijsko pismo (200 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice. Prijave se šalju na adresu inkubatorpula@gmail.com najkasnije do 3. studenog 2019. Broj polaznika je ograničen.

Sva dodatna pitanja u vezi radionice možete dobiti na telefon 098 964 2907 (Marko Krnjajić) i 098 904 9100 (Matija Debeljuh), ili na prethodno navedenu e-mail adresu.

Ovaj edukativni program je besplatan te se razvija i održava pod pokroviteljstvom grada Vodnjana.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 + 1 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum