Božićni maraton filmova u Kinu Valli

Božićni maraton filmova bit će održan u nedjelju, 22. prosinca u Kinu Valli. S pet naslova iz recentne filmske povijesti, gledateljima će cijeli dan na raspolaganju biti filmovi po prigodnoj cijeni od 10 kuna po projekciji.

Jutro otvara u 11 sati „Arthur Božić“ (r. S. Smith) 2008., sinkronizirana animirana avantura o pogrešno dostavljeno poklonu koji dovodi u pitanje vjeru u Božić. U 15 sati na rasporedu je „Polar Express“ (r. R. Zemeckis) 2004., o dječaku Peteru koji se na Badnjak ukrca u Polar express i upušta u čarobnu avanturu tijekom koje će mnogo naučiti o prijateljstvu, hrabrosti i božićnom duhu. Od istog redatelja, u 17 sati gledatelje očekuje „Božićna priča“, animirana verzija klasičnog romana Charlesa Dickensa o viktorijanskom bogatunu na putu ka samo-iskupljenju uz pomoć nekoliko misterioznih Božićnih ukazanja u kojemu glavne uloge igraju Jim Carrey, Gary Oldman i Colin Firth. „Četiri Božića“ (r. S. Gordon) urnebesna je komedija iz 2008. godine koja donosi priču o bračnom paru koji se istinski trudi za Božić posjetiti sve četvoro svojih razvedenih roditelja a prikazat će se u 19 sati. Maraton zatvara u 21 sat kultni film „Predbožićna noćna mora“ (r. H. Selick), priča o Jacku Skellingtonu koji slučajno naiđe na Svijet Božića koji je pun boja, svjetala i veselja i shvati da želi preuzeti mjesto Djeda Božićnjaka.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − = 4

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum