Novi termin predstave „One“ u Istarskom narodnom kazalištu

Zbog velikog interesa publike plesna predstava „One“ igrat će i u srijedu, 30. rujna u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu Gradskom kazalištu Pula.

Koreografkinja predstave je Andrea Gotovina u suradnji s izvođačicama. U plesnoj predstavi igraju: Alja Erjavec, Donata Butković, Karla Medakov, Lana Crnogorčić, Melissa Malešević, Mirjana Andrić, Nina Peruško, Nola Kliček i Tara Buić. Autor glazbe je Carlos Andres Fagin, a song je napisala i otpjevala Lana Crnogorčić. Kostimografkinja je Desanka Janković, a oblikovanje rasvjete potpisuje Dario Družeta.

„Predstava inspirirana odrastanjem… U svijetu odrastanja nailazimo na prekretnicu, raskršće jednako trenutku u kojem uočavamo promjene u sebi i oko sebe. S melankolijom se osvrćemo na djetinjstvo, ne primjećujući da ono zapravo i dalje traje. Borimo se, tražimo, strahujemo i nadamo se, ali… one ne odustaju. One grade, … sanjaju… čekaju… Dugo čekaju. One padaju. One vrijede svake sekunde. One vole i one su voljene. One su svoj prošli strah, i buduća ambicija. One su netko nekome, nečiji razlog, jedinstvene… One su usamljene. One su prijateljice, kćeri i sestre. One su vječne. One nisu nevidljive, bezgrešne i bezimene. One nisu zamah u samo jednom smjeru, niti trenutak vrijedan prolaska. One nisu savršene. One su prekrasne, tako prekrasne. One su prvi poljubac, djevojčice u tijelu boginje. One su prvi prekid i nečija bol. One su osmjeh, podsjetnik. One su sve što nešto znači“, piše u opisu predstave koji završava zahvalama donatorima misli, sjećanja, osjećaja, ispisanih i izgužvanih stranica…

Premijera je održana u subotu 26. rujna dok su reprize na programu 28. i 29., a sada i 30. rujna također u 20 sati. „One“ će gostovati i na varaždinskom Kliker festivalu u petak 2. listopada.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 8 = 12

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum