Objavljen natječaj za potprogram Kultura iz Programa Kreativna Europa

rok: 23.11.2016

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu Europske komisije objavila je natječaj za potprogram Kultura programa Kreativna Europa za Potporu europskim projektima suradnje u kategorijama:

kreativna_logo•  manji projekti suradnje (sufinanciranje EU do 200.000,00 € / 60% projekta)
•  veći projekti suradnje (sufinanciranje EU do 2.000 000,00 € / 50% projekta)
Natječaj je otvoren od 27. rujna do 23. studenog do 12 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Na službenim stranicama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu (EACEA) možete pročitati natječaj u cijelosti i pronaći sve detalje natječaja, vodič za korisnike, dokumente kao i odgovarajuću prijavnicu (eForm).

Programi su otvoreni za europskim kulturnim i kreativnim subjektima koji djeluju u kulturnim i kreativnim sektorima kako su definirani u članku 2. Uredbe i koji imaju poslovni nastan u jednoj od zemalja koje sudjeluju u potprogramu Kultura. Programi su otvoreni kulturnim subjektima koji su imali pravnu osobnost najmanje dvije godine na dan roka za podnošenje zahtjeva i koji mogu dokazati da postoje kao pravne osobe. Potprogramom Kultura posebno se podržavaju neprofitni projekti.

Za sva pitanja koja se tiču sudjelovanja u potprogramu Kultura možete kontaktirati Desk Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture.

Izvor

Leave a Reply


9 − = 5

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum