Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice

Život na internetu: Predstavljanje završnih radova radionice
1. srpnja 2017, 19.00 MMC Luka
 Zivot na Internetu_vizual

U subotu 1. srpnja u 19 sati u Multimedijalnom centru Luka u Puli održati će se prezentacija završnih radova polaznika radionice „Život na internetu: radionica spekulativne dizajnereske prakse“ koju organizira udruga Metamedij u suradnji s odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu.

Radionica je ove godine okupila šesnaest mladih stručnjaka iz Hrvatske, Slovenije i Ukrajine koji su uz vodstvo mentora Olega Šurana (UMAS), Lee Lippera (Design Friction) i Estelle Hary (Design Friction) kritički promišljali o utjecajima novog medijskog okoliša na budućnost psihološkog, emocionalnog i društvenog razvoja pojedinca. Teme kojima se bave radovi koji će biti predstavljeni u subotu uključuju: Što kada bi nam korištenje drugih identiteta postane uobičajena praksa? Što kada bi mapirali javno mnijenje? Što kada bi se oslanjali isključivo na tehnologiju za razumijevanje emocija? Što kada bi kodove mrežnih komunikacija koristili u našim offline komunikacijama?

Polaznici će predstaviti radove koji se odnose na spomenute teme, a čiji je cilj ponuditi alternative te potaknuti rasprave koje su značajne za današnje društvo.

Program će trajati do 20.30 sati.

Leave a Reply


− 7 = 1

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum