Otvoren info punkt/portirnica u Društvenom centru Rojc

Novo uređena informativna točka u Društvenom centru Rojc – info punkt (bivša portirnica) otvorena je u srijedu 7. listopada. Na otvaranju je prisutnima govorila Mirjana Radulović iz Saveza udruga Rojca koja je napomenula da će info punkt omogućiti bolju komunikaciju s korisnicima.

„Ovdje će udruge i organizacije moći dostaviti svoj promotivne materijale, ali i informirati se o aktivnostima drugih udruga i organizacija u zgradi. Na video displeju, koji će biti postavljen u hodniku, svakodnevno će se plasirati informacije o aktivnostima u Rojcu te će na taj način aktivnosti udruga biti vidljivije građanima. Na info punktu će se svaki radni dan od 9 do 21 sat nalaziti zaposlenica Saveza udruga Rojca i volonteri koji u Rojcu odrađuju svoj volonterski staž u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti. Domari i zaštitari također se vraćaju na svoje staro radno mjesto te smo sigurni da će stara portirnica u jednom novom obliku biti svima ugodnija i korisnija“, kazala je Radulović.

Ona je dodala da je info punkt renoviran u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Zelena Istra, Merlin, Metamedij i Čarobnjakov šešir sa svrhom unapređenja modela upravljanja u DC Rojc. Projekt GRAD(imo) ROJC sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst i fotografije B. VINCEK

Leave a Reply


4 + = 13

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum