Online seminar o sudioničkom upravljanju u kulturi

Seminar o sudioničkom upravljanju u kulturi organiziran u sklopu projekta Grad(imo) Rojc bit će održan online, na platformi Zoom, u četvrtak, 17. prosinca od 10 do 12 sati.

Cilj seminara je predstaviti postojeće primjere i dobrobiti sudioničkog upravljanja u kulturi, s posebnim naglaskom na nezavisnu kulturu i kulturne centre, kako bismo osnažili lokalnu zajednicu i organizacije civilnog društva i radnika u kulturi koji u svojem radu već pokazuju interes za sudjelovanjem u upravljanju prostora, za aktivno iznalaženje i zagovaranje modela sudioničkog upravljanja u svojim zajednicama.

„Teme seminara bit će: koncepti i prakse sudioničkog upravljanja u kulturi i kulturnim centrima u Republici Hrvatskoj (Davor Mišković), financijski aspekti sudioničkog upravljanja u kulturi i kulturnim centrima (Katarina Pavić), razvoj sudioničkog upravljanja i novi plan upravljanja u DC Rojc (Dušica Radojčić) te institucionalna podrška sudioničkom upravljanju u kulturi i kulturnim centrima u Istarskoj županiji (Vladimir Torbica), pročelnik Odjela za kulturu Istarske županije). U temu će nas uvesti diskusant Tomislav Domes. Molimo Vas da se na seminar prijavite putem poveznice do 16. prosinca u 12 sati, nakon čega ćemo Vam poslati upute za sudjelovanje“, navode organizatori iz Saveza udruga Rojca.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na adresu: surojc.anita@gmail.com.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum