Natječaj za neobjavljeni rukopis nakladničke kuće Antìpōd

rok: 21.03.2021

Nakladnička kuća Antìpōd raspisuje natječaj za neobjavljeni rukopis (roman, zbirka kratkih priča, zbirka pjesama) na hrvatskom jeziku. Natječaj traje do 21. ožujka 2021. godine.

Natječaj je javan, a rukopisi se šalju isključivo u elektroničkom obliku na adresu e-pošte info@antipod.hr pod šifrom. Rješenje šifre i osobni podaci autora zatražit će se naknadno samo od onih autora koji uđu u uži krug natječaja.

Najbolji rukopis bit će objavljen, a njegovu autoru dodijeljena novčana nagrada u bruto iznosu od 5.000 kuna.

Rukopis predan na natječaj ne smije biti objavljen prije ili za vrijeme trajanja natječaja u bilo kojem obliku, odnosno na bilo kojem mediju. Nagrađeni autor obvezuje se ustupiti autorska prava za izdavanje rukopisa nakladničkoj kući Antìpōd na rok od 5 godina. Ustupanje autorskih prava odnosi se na tiskanu i elektroničku verziju knjige.

Nakladnička kuća Antìpōd može objaviti i više od jednog rukopisa prispjelog na natječaj. Ukoliko se utvrdi da nijedan od prispjelih rukopisa na natječaj ne zadovoljava literarne kriterije, Antìpōd ne mora objaviti nijedan rukopis niti dodijeliti nagradu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 7. lipnja 2021. godine.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum