Otvorene prijave za ovogodišnji Vodnjan film festival u Fažani film festival

Kasarna Fažana javlja svim zainteresirana da su otvorene prijave za ovogodišnji Vodnjan film festival u Fažani film festival Prijavnica i pravilnik dostupni su na ovoj poveznici

Vodnjan Film Festival u Fažani Film Festival je (među)narodni filmski festival posvećen nekonvencionalnim načinima i praksama filmskoga stvaralaštva. Naglasak je stavljen na nezavisnoj filmskoj produkciji, koja nadilazi ustaljene okvire kinematografije i ne uklapa se u standardizirane filmsko-festivalske obrasce. Prva edicija VFFuFFF održana je u ljeto 2020. godine u dvorištu Kasarne u Fažani. Manifestacija je natjecateljskog tipa, a o najboljim filmskim ostvarenjima i glumačkim performansima odlučuju publika i stručni žiri. Kruna festivala je dodjela Zlatne strijele.

Prijave su besplatne i moguće je prijaviti neograničen broj filmova. Mogu se prijaviti individualci ili ekipe. Broj suradnika u ekipi je neograničen. Prijaviti se mogu samo kratkometražni filmovi i to u trajanju od jedne do deset minuta.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − 2 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum