Otvorene prijave za ovogodišnji Vodnjan film festival u Fažani film festival

Kasarna Fažana javlja svim zainteresirana da su otvorene prijave za ovogodišnji Vodnjan film festival u Fažani film festival Prijavnica i pravilnik dostupni su na ovoj poveznici

Vodnjan Film Festival u Fažani Film Festival je (među)narodni filmski festival posvećen nekonvencionalnim načinima i praksama filmskoga stvaralaštva. Naglasak je stavljen na nezavisnoj filmskoj produkciji, koja nadilazi ustaljene okvire kinematografije i ne uklapa se u standardizirane filmsko-festivalske obrasce. Prva edicija VFFuFFF održana je u ljeto 2020. godine u dvorištu Kasarne u Fažani. Manifestacija je natjecateljskog tipa, a o najboljim filmskim ostvarenjima i glumačkim performansima odlučuju publika i stručni žiri. Kruna festivala je dodjela Zlatne strijele.

Prijave su besplatne i moguće je prijaviti neograničen broj filmova. Mogu se prijaviti individualci ili ekipe. Broj suradnika u ekipi je neograničen. Prijaviti se mogu samo kratkometražni filmovi i to u trajanju od jedne do deset minuta.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum