Transhistria Reconstructed live koncert i stream s pulskog Kaštela

Koncert pod nazivom ‘Transhistria Reconstructed’ bit će održan u ponedjeljak, 30. kolovoza, u 19,30 sati, na sjeveroistočnom bastionu Kaštela u Puli. Transhistria ensemble nastupit će u punom sastavu pred publikom, te uz online prijenos zaokružiti livestream seriju dueta ‘Transhistria deconstructed’ održanu tijekom protekle godine.

„Koncert će slijediti ideju i koncept Transhistria deconstructed serije tako što će se održati na kulturološki i vizualno zanimljivoj lokaciji bastiona Kaštela (Povijesnog i pomorskog muzeja Istre) sa kojega se pruža prekrasan pogled na cijeli grad te posebno na Arenu u pozadini bastiona, kao i glazbeni koncept koji se sastoji u neprekinutoj šezdesetminutnoj izvedbi mojih izabranih skladbi povezanih improvizacijama inspiriranim mjestom na kojem se koncert održava“, pojašnjava Tamara Obrovac.

Broj gledatelja biti će ograničen sukladno epidemiološkim mjerama, ali će koncert biti moguće pratiti putem (besplatnog) live streama na Facebook i Youtube kanalu Tamare Obrovac.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 9 = 17

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum