Karlo Ivančić u ciklusu koncerata Samo najbolje Istarskog narodnog kazališta

Nastupom pijaniste Karla Ivančića u utorak, 12. listopada u 20 sati, Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula nastavlja s ciklusom klavirskih koncerata Samo najbolje.

Karlo Ivančić jedan je od najnagrađivanijih hrvatskih pijanista mlađe generacije. Magistrirao je 2012. godine na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, u klasi Dalibora Cikojevića, koncertom u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda. 2013. godine upisao je poslijediplomski specijalistički studij klavira u klasi prof. Dalibaltayana. Akademske godine 2011/2012. bio je student u klasi Balazsa Szokolaya u Weimaru na Hochschule fur Musik “Franz Liszt”. Osim solistički, nastupa u klavirskom duu sa pijanistom Stefanom Rakićem te sa mezzosopranisticom Dinom Jularić Ivančić.

Na meniju programa su skladbe koje potpisuju D. Pejačević, F. Chopin i M. P. Musorgski.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum