RADIONICA MJUZIKLA SIMONA MARLOWA U ROVINJU

rok: 28.02.2022

Radionica mjuzikla koju će voditi pjevač i glumac Simon Marlow bit će održana u travnju u Rovinju.

„Dođite i naučite kako se radi na pjesmama iz žanra mjuzikla uz pjevača i glumca s londonskog West Enda Simona Marlowa koji je nastupao u mjuziklima „West Side Story“, „Cats“, „Starlight Express“ itd. Ova zabavna i intenzivna radionica održat će se tijekom dva vikenda u travnju. Polaznici će naučiti izvesti grupni nastup s koreografijom i vokalom, te solističke nastupe s naglaskom na interpretaciju i prezentaciju pjesme. Polaznici će svaki dan vježbati fizičko zagrijavanje od 15 minuta, te vokalno zagrijavanje u istom trajanju. Nakon toga pripremat će grupni nastup i raditi na obradi pjesmama u maloj dvorani Doma kulture“, navode organizatori iz POU Rovinj.

Radionice će se održavati 2. i 3. travnja te 22. i 23. travnja od 10 do 14 sati. Nastava će se izvoditi na engleskom jeziku, no bit će prisutna i osoba koja će po potrebi prevoditi na hrvatski. Važno je na radionicu doći u odjeći koja omogućuje nesputano kretanje, te ponijeti ručnik i vodu. Sudionicima će prije radionice biti poslane reprodukcije i vokalne harmonije, kako bi se mogli što bolje upoznati i uživjeti s pjesmama.

Na kraju radionice polaznici će predstavit svoj rad drugima i odabranoj publici na pozornici kazališta „Gandusio“. Radionica je besplatna, a broj sudionika ograničen je na 16 osoba po radionici. Svi prijavljeni na radionicu proći će malu audiciju o čemu će biti obaviješteni na vrijeme.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na radionicu putem maila info@pour.hr i/ili na telefon 095 211 6571 svaki dan do 15 sati, a prijave traju do 28.veljače 2022.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 0

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum