Roberta Razzi u Mjesecu pripovijedanja u CENKI-ju u Pićnu

Prvi program Mjeseca pripovijedanja u Centru za nematerijalnu kulturu Istre Etnografskog muzeja Istre u Pićan bit će održan u utorak, 8. ožujka s početkom u 17 sati.

„Gošća je Roberta Razzi, pjesnikinja iz Ripende, s kojom će CENKI obilježiti Međunarodni dan žena “listajući” Ženu u borbi, glasilo Antifašističke fronte žena koje je svoje prvo izdanje tiskalo u Drugom svjetskom ratu, a umnogom značilo i u poslijeratnom periodu socijalističke Jugoslavije. Raznovrsne teme pokušat ćemo promatrati i komentirati iz perspektive današnjih tendencija časopisa za žene, a posebno se pritom osvrnuti na vlastita iskustva i sjećanja“, navode organizatori i dodaju da će se program provesti u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + = 2

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum