Seine u Buffet Bunkeru

U pazinskom Buffet Bunkeru, 28. kolovoza s početkom u 21 i 45,  nastupit će kantautorski dvojac Seine iz Varaždina.

Ovaj dvojac djeluje od 2009. godine, a nastao je u srednjoškolskim danima kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca. Vodeći se svojom unutarnjom nježno-agresivnom senzibilnošću on osvaja uši mladih Varaždinaca na gimnazijskim večerima te mu se ubrzo priključuje i Tena Rak s harmonikom, udaraljkama i svježim aranžmanima. 

Seine ima dva samostalna izdanja koja je moguće poslušati na njihovoj Bandcamp stranici. Osim toga, moguće ih je naći na kompilacijama od kojih posebno valja izdvojiti ”Bisto na rubu šume vol. 1”.

10577039_270799869795268_8780583366024072954_n

Izvor

Slika

Leave a Reply


+ 3 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum