Otvorene prijave za natječaj i festival MArteLive

rok: 29.03.2021

Nakon 20 godina iskustva u Italiji, gdje su tisuće mladih ljudi pokazali svoje kreativnosti  te započeli profesionalnu karijeru, MArteLive će prvi put pružiti istu šansu i mladima našeg podneblja.

MArteLive je međunarodni natječaj i festival otvoren za građane Evrope, mlade između 18 i 35 godina starosti. Projekt je podržan od strane Evropske unije(Creative Europe program), gdje ovaj natječaj uključuje i povezuje više od 10.000 umjetnika.

Udruženje „Tuzla Live“ iz Bosne i Hercegovine(www.fb.com/tuzlalive), zajedno s partnerima iz Poljske i Litvanije te nositeljima projekta iz Italije, otvara javni poziv za mlade kreativce u 16 umjetničkih disciplina: muzika, DJ & producer, kazalište, ples, suvremeni cirkus, književnost, slikanje i crtanje, skulptura, fotografija, digitalna ilustracija, street-art, modni dizajn, rukotvorine, kratki film, muzički video i video umjetnost. Ovo nije samo prilika da svoj rad predstave međunarodnoj publici, nego i da budu zapaženi od strane svjetski poznatih i utjecajnih institucija i pojedinaca iz oblasti umjetnosti i kulture.

Kombinirajući online i live audicije, polufinalne predstave i umjetničke kolonije širom Evrope te finalni festival u Rimu, MArteLive Europe predstavlja zaista jedinstvenu priliku za sve mlade, kreativne ljude željne novog, nezaboravnog iskustva u kojem će njihov talenat zaživjeti pred tisućama ljudi.

Radove mladih stvaralaca ocjenjivat će međunarodni žiri, poznati i priznati profesionalci iz svake od nabrojanih disciplina.

O samom natječaju, njegovim fazama i međunarodnom žiriju pročitajte više na ovoj poveznici www.martelive.euili, facebook stranici http://bit.ly/MArtEUfb i instagram profilu http://bit.ly/MArtEUinst.

Prirdio B. V.

Leave a Reply


9 − 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum