Otvoren info punkt/portirnica u Društvenom centru Rojc

Novo uređena informativna točka u Društvenom centru Rojc – info punkt (bivša portirnica) otvorena je u srijedu 7. listopada. Na otvaranju je prisutnima govorila Mirjana Radulović iz Saveza udruga Rojca koja je napomenula da će info punkt omogućiti bolju komunikaciju s korisnicima.

„Ovdje će udruge i organizacije moći dostaviti svoj promotivne materijale, ali i informirati se o aktivnostima drugih udruga i organizacija u zgradi. Na video displeju, koji će biti postavljen u hodniku, svakodnevno će se plasirati informacije o aktivnostima u Rojcu te će na taj način aktivnosti udruga biti vidljivije građanima. Na info punktu će se svaki radni dan od 9 do 21 sat nalaziti zaposlenica Saveza udruga Rojca i volonteri koji u Rojcu odrađuju svoj volonterski staž u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti. Domari i zaštitari također se vraćaju na svoje staro radno mjesto te smo sigurni da će stara portirnica u jednom novom obliku biti svima ugodnija i korisnija“, kazala je Radulović.

Ona je dodala da je info punkt renoviran u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC kojeg provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Zelena Istra, Merlin, Metamedij i Čarobnjakov šešir sa svrhom unapređenja modela upravljanja u DC Rojc. Projekt GRAD(imo) ROJC sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Tekst i fotografije B. VINCEK

Leave a Reply


1 + = 5

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum