R.O.J.C.: JERKO MIHALJEVIĆ GOST KNJIŽEVNE VEČERI U DNEVNOM BORAVKU

Nakon kraće stanke Savez udruga Rojca nastavlja s programom „Književna večer u Dnevnom“ koji organizira u sklopu projekta „R.O.J.C.: Razvijamo – Omogućavamo – Jačamo – Cijenimo. U srijedu 14. travnja u Dnevnom boravku Rojca te uživo na Facebook stranici Rojcnet svi zainteresirani će moći pratiti razgovor s mladim autorom Jerkom Mihaljevićem. Kroz razgovor koji će s njim voditi Tajana Ilić, Jerko Mihaljević predstavit će svoj prvi roman „Putar i parizer“ (Oceanmore, 2020.).

„Književne večeri u Dnevnom“ za cilj imaju predstaviti pulskoj publici rad autorica i autora koji dosad nisu imali prilike gostovati u Puli, a njihovu kulturnu i društvenu vrijednost prepoznali su struka te organizatori ovog događanja. Programom se želi potaknuti konstruktivan razgovor o književnosti, ali i umjetničkom stvaralaštvu uopće.

Gost treće „Književne večeri u Dnevnom“ je Jerko Mihaljević (Osijek, 1990.). Djetinjstvo je proveo u Valpovu, a od 18. godine živi u Zagrebu. U međuvremenu je završio studij novinarstva u Zagrebu i sociologije u Ljubljani. Radio je kao novinar, nakon čega se prekvalificirao u tekstopisca u jednoj digitalnoj agenciji. „Putar i parizer“ mu je prvi objavljeni roman te je izašao u nakladi cijenjene izdavačke kuće Oceanmore, a prije njega, objavljivao je kratke priče u časopisu Zarez.

Događaj je organiziran uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Broj posjetitelja ograničen je na 10, a za dolazak potrebno se prethodno prijaviti putem e-mail adrese info.surojc@gmail.com. Na ulazu je uz mjerenje temperature i dezinfekciju ruku potrebno ostaviti kontakt podatke. Svi posjetitelji su obvezni nositi maske te pridržavati se propisanih mjera. Događaj će se prenositi uživo na Facebook stranici Rojcnet.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + 2 =

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum