R.O.J.C.: Poziv za sudjelovanje u programu “Tandem”

rok: 04.04.2021

Savez udruga Rojca poziva sve zainteresirane udruge da prijave svoje prijedloge za sudjelovanje u Tandem programu i na taj način unaprijede suradnju udruga iz Rojca i lokalne zajednice. „Tandem program“ je suradnički program dviju organizacija civilnog društva iz Rojca koje će zajednički osmisliti i kreirati aktivnosti u obliku radionica. Na taj će se način zajednici ponuditi novi, inovativniji i širi spektar aktivnosti. Cilj ovog programa je osnaživanje i umrežavanje organizacija civilnog društva u Društvenom centru Rojc te njihovo uključivanje u aktivnosti koje doprinose održivom razvoju zajednice.

Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin provodi dvogodišnji projekt „R.O.J.C.: Razvijamo – omogućavamo – Jačamo – Cijenimo“ kojeg sufinanciraju Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

„Ovim putem pozivamo sve udruge koje djeluju unutar Društvenog centra Rojc da se prijave za sudjelovanje u programu. Za prijavu je potrebno pronaći partnera, udrugu iz Rojca, te osmisliti i kreirati zajedničku aktivnost u obliku radionica koje će se realizirati u Rojcu. Osigurana su sredstva za honorar voditelja aktivnosti, tj. za jednu osobu iz svake organizacije. Voditelji aktivnosti zaduženi su za osmišljavanje radionica, organizacijsku pripremu i realizaciju, medijske aktivnosti te suradnju s voditeljem projekta. Honorar će se isplatiti putem ugovora o djelu te iznosi 10.000 kuna bruto. Projektni tim izabrat će tri ovakva programa. Prilikom selekcije posebno će se vrednovati programi koji su inovativni, angažirani i interdisciplinarni te imaju veći broj korisnika i veću vidljivost. U 2022. godini raspisat ćemo poziv za slijedeća tri „Tandem programa“. Prijave s detaljnim opisom programa poslati na info.surojc@gmail.com. Rok za prijavu je 4. travnja. Za više informacija možete se obratiti na mail info.surojc@gmail.com ili mob: 092 282 1012“, navode iz SUR-a.

Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Izvor

Leave a Reply


7 + = 8

KULTURISTRA – Sito internet culturale della Regione Istriana


Kulturistra.hr è un progetto della Regione Istriana e dell’Associazione Metamedij avviato e finalizzato allo sviluppo della rete informatica culturale nella Regione Istriana. Il progetto mira ad offrire informazioni sulle attualità culturali e nello stesso tempo offrire l’accesso a varie basi di dati che conterranno informazioni su tutte le persone attive nella scena culturale, sulle attività culturali, sui concorsi internazionali e sui potenziali partner internazionali. Con questo progetto vogliamo migliorare la comunicazione a livello orizzontale e verticale, che significa la comunicazione tra differenti enti culturali Istriani, tra gli enti culturali e gli artisti, ed in fine tra gli enti culturali, gli artisti ed il pubblico.
Il progetto è finanziato dalla Regione Istriana.

CONTATTACI

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum