Glazbena rock slušaonica: Jeff Beck uživo u jazz klubu Ronnieja Scotta u pulskoj Gradskoj knjižnici

Nastup gitarista Jeffa Becka snimljen u jazz klubu Ronnieja Scotta tema je Glazbene rock slušaonice koja će biti održana u srijedu, 19. travnja u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Koncert u beckpoznatom londonskom jazz klubu snimljen je 29. studenog 2007. Geoffrey Arnold Jeff Beck britanski je glazbenik, skladatelj i rock gitarist. Jedan je od trojice velikih gitarista (Eric Clapton i Jimmy Page) koji su svirali u sastavu The Yardbirds. Mnoge skladbe iz njegove produkcije su instrumentalne, a od žanra najviše primjenjuje blues, rock, heavy metal i jazz te spaja rock gitaru i elektroničku glazbu.

Glazbena rock slušaonica – koncerti u tehnologiji visoke rezolucije redovni su program Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Slušaonice, koje se održavaju treće srijede u mjesecu od 19 sati u dvorani Središnje knjižnice, pripremaju i vode Boris Vučina i Ivica Karasi.

Izvor

Leave a Reply


+ 4 = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum