Prvi književni “Kviz među koricama” u Klubu-knjižari Giardini

Ekipa Kluba-knjižare Giardini 2 odvažila se uploviti u kvizaške vode prvim književnim “Kvizom među koricama” na čelu s iskusnom kapetanicom Sandrom Vanjak koji će biti održan u srijedu, 30. listopada s početkom u 20 sati.

„U moru općih i specifičnih kvizova, glazbenih, filmskih, fanovskih, nabrijanih i opuštenih, književni je kviz rijetki ulov. Poslastica mjesečara koji zaranjaju u najdublje kutke knjižara i knjižnica, zavlače se u najudaljenije špilje kako bi ostali nasamo s pronađenim blagom. Sandra Vanjak nam je pripremila rutu koja će oduševiti i iskusne kvizolovce, a koju mogu pratiti i mali od palube. Povodom srebrnog pira Sajma knjige u Istri, Sandra će nas provesti kroz sajamsku prošlost, živote i djela pisaca koji su posjetili Sajam tijekom 25 godina, a čija najbolja literarna ostvarenja možete pronaći u Klubu-knjižari Giardini 2. Kako biste se pripremili za ovu neobičnu avanturu pratite događaj na kojem ćemo objaviti popis autora. Predviđene su ekipe od 2-4 hrabrih mornara/ica do popunjenja kapaciteta, a prijaviti se možete mailom, putem inbox-a na Facebooku, na zidu eventa ili dolaskom u knjižaru – kako vam drago! Kako bi pobjeda bila slađa, a poraz što bezbolniji, pripremili smo nagrade za prvo i predzadnje mjesto, naravno – u knjigama“, poručuju organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + 3 =

KULTURISTRA – Webpage of the Department of Culture of the Region of Istria


Kulturistra.hr is a website project that was startedby the Region of Istria and Metamedij Association with the goal to develop the cultural information services in the Region of Istria.
The project wants to offer information about recent events, as well as give access to different data bases, which will contain information about all the people involved in the Istrian cultural scene, cultural events, international contests, and potential international partners. This project aims to improve the communication on the vertical and horizontal level, which means between cultural institutions of the Region of Istria, between institutions and artists, and between the cultural institutions, artists, and the public.

CONTACT US

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum