Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja’

rok: 12.03.2012

Foto_ezadar.hr_13

Odjel za financiranje i ugovaranje projekta Europske unije u Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavio je u sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 1, mjera 1.1, operacija 1.1.5, natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja’.

Kako se navodi u priopćenju natječaj ostaje otvoren do 12. ožujka 2012. godine. U sklopu tog natječaja održat će niz informativnih radionica za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica još nisu poznati, a biti će naknadno objavljeni na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Izvor
Foto

Leave a Reply


− 2 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum