Sudjeluj na Summer Sessions rezidencijalnom programu

rok: 16.05.2016

Udruga Metamedij iz Pule poziva umjetnike na začetku karijere koji se bave novim medijima i inovativnim umjetničkim praksama da se jave na poziv za sudjelovanje na Summer Sessions rezidencijalnom programu.

Summer Sessions je međunarodni rezidencijalni program u kojem organizacije sponzoriraju umjetnike iz njihove zemlje za odlazak u neku inozemnu organizaciju kako bi tamo razvijali svoj projekt. Rezidencija traje otprilike 8 tjedana u periodu od 15. lipnja do 30. rujna 2016.

 Potpora iznosi 3.000 eura. Rok za prijavu je 16. svibnja 2016.

Upute za prijavu_Summer Sessions

Više informacija na: udruga Metamedij i contact@metamedia.hr

ilustracija-noel mirković

Ilustracija – Noel Mirković

Leave a Reply


8 + = 16

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2023 | Impressum