Natječaj za 8. Smotru rovinjske fotografije

rok: 31.12.2018

U tijeku je natječaj za 8. Smotru rovinjske fotografije, a tema natječaja je „Život“. Službeni rok za prijave i fotografije 31. prosinac 2017. Službeni pregled i odabir fotografija: 5 i 6.  siječanj 2018. godine. Izložba najboljih radova je predviđena za: 27. siječnja u 18 sati u galeriji batana.

Organizatori poručuju: „Zahvaljujemo se svima koji su do sada poslali/predali svoje radove i javite dalje. Bit će nam drago da se odazovete u što većem broju jer ipak je to izložba posvećena ovom gradu i građanima kao i Vama samima. Pregledajte svoje arhive, kartice, CD-e i izaberite četiri fotografije za koje smatrate da odgovaraju temi „Život“. Još uvijek stignete i nešto snimiti. I fotografije snimljene mobitelom slobodno pošaljite. Ukoliko ste neodlučni dođite do udruge, pogledat ćemo zajedno fotografije pa ćete se lakše odlučiti za izbor. Podsjećamo prvonagrađeni autor, ostvaruje pravo na samostalnu izložbu u galeriji Batana, u 2019. godini. Na otvorenju izložbe, čekaju Vas nagrade i pohvale, uz prijatelje koje ćete pozvati na druženje.“

Izvor

Leave a Reply


3 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum